Horeca

Als horecaondernemer hoeven we u niet te vertellen hoe wijn en spijs elkaar kunnen versterken. Maar door het overweldigende aanbod in wijnland, en het fluctueren van prijzen naar gelang de oogst, is het soms lastig kiezen.

Prowines helpt u hier graag bij. Met op maat gemaakte wijnformules, optimaal afgestemd op de gerechten die u serveert, het betreffende seizoen, het prijsniveau en uw gasten. Dat alles uiteraard in goed onderling overleg, tegen scherpe inkoopprijzen en passend binnen uw budget.

Overige zakelijke mogelijkheden van Prowines

Soms wilt u uw relaties weleens op wat anders trakteren dan een traditionele lunch. Of bent u op zoek naar een passende aanvulling of afsluiting van uw zakelijke event, vergadering of beurs. Ook op dit gebied biedt Prowines u tal van mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld eens aan een wijnproeverij, een wijncursus of lezing, al dan in combinatie met een proeverij, een lunch, diner of bijpassende hapjes. Vooraf bespreken we samen wat uw wensen zijn, om vervolgens op zoek te gaan naar een passend thema en een concrete invulling te geven aan uw middag of avond. Naast de wijnen, kunnen we desgewenst ook het eten, de locatie en de aankleding voor u verzorgen. En uiteraard nemen we u tijdens uw meeting alles graag uit handen, zodat u zich ongestoord kunt richten op uw gasten.

Een op maat gemaakte wijnformule of interesse in een proeverij voor uw gasten? Neem contact op