BODEGA43 wijnklimaatkasten

BODEGA43 is synoniem met innovatie en design op het gebied van wijnklimaatkasten. Met passie voor wijn èn eten streven we naar het best haalbare in kwaliteit, techniek en design voor een optimale rijping van wijn. Ons hoogste doel is een goede wijnkelder voor elke wijnliefhebber bereikbaar te maken.

Bel 06 831 54 631 of mail ons en informeer naar de mogelijkheden Neem contact op

B4324 Wijnklimaatkast

Compacte wijnklimaatkast voor 24 flessen met twee temperatuurzones van elk 12 flessen en touch panel. De volglazen designdeur is voorzien van UV werend glas en RVS handvat. Ideaal als wijnserveerkast voor thuisgebruik of op kantoor. Door zijn bescheiden gewicht (37kg) ook zeer geschikt om op wisselende locaties te gebruiken door bijvoorbeeld kleinschalige cateringbedrijven.

Prijs
€ 829,00

B4340 Wijnklimaatkast

Laag model wijnklimaatkast met touch panel en twee temperatuurzones voor resp. 12 en 28 flessen zodat rode en witte wijnen altijd op de juiste serveertemperatuur zijn. Zeer geschikt om in te bouwen in een luxe design keuken. Door de beperkte hoogte past de BODEGA43 – 40 precies onder een aanrechtblad. De BODEGA43-40 kan ook los worden geplaatst. De volglazen designdeur is voorzien van UV werend glas en RVS handvat. Dit pronkstuk in je designkeuken zal je vrienden doen watertanden.

Prijs
€ 1.399,00

B4364Wijnklimaatkast

Met een inhoud van maar liefst 64 flessen en twee temperatuurzones is deze BODEGA43 een pronkstuk in de woonkamer van de verwende wijnliefhebber. Voldoende ruimte om wijnen van verschillende herkomst op te slaan zodat je voor elk moment de juiste wijn bij de hand hebt. Volglazen design deur met RVS handvat en drie dubbel UV werend glas.

Prijs
€ 1.549,00

B43180 Wijnklimaatkast

Voor de echte wijnverzamelaar is de BODEGA43 met een opslagcapaciteit van 180 en twee temperatuurzones het neusje van de zalm. Voldoende ruimte om je wijnen vele jaren te bewaren of over een ruime serveervoorraad voor restaurant- en horecagebruik te beschikken. Wordt deze BODEGA43 gebruikt als serveerkast, dan zijn display schappen voor staande flessen beschikbaar. Volglazen design deur met RVS handvat en UV werend glas.

Prijs
€ 2.099,00

B4312C Kleine wijnkoelkast

Design van een stijlvolle kleine wijnkoelkast

Zelfs onze kleinste wijnkoelkast heeft een oogstrelend design. Wie zijn wijnen in een warm klimaat op de juiste temperatuur wil serveren, maakt met de BODEGA43-12C een keus voor jarenlang wijnplezier. De B4312C is voorzien van een krachtige compressor waardoor je ook in subtropische omstandigheden je wijn kunt koelen tot elke gewenste temperatuur van 5-20°C. Zelfs champagneflessen passen moeiteloos in deze kleinste BODEGA43 wijnkoelkast. 

Bij het design van de BODEGA43-12C is ook aan de gebruikte materialen de grootst mogelijke zorg besteedt. De luxe volglazen deur beschikt over UV werend, getint, drie dubbel glas voor extra isolatie en bescherming. De B4312C heeft beukenhouten schappen die moeiteloos, en solide, over een geleiderail lopen. 

Prijs
€ 349,00

B4318C Inbouw wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw 18 flessen

De BODEGA43-18C is ontwikkeld om in te bouwen in een designkeuken. In deze hoogwaardige wijnkoelkast passen maximaal 18 wijnflessen die je kunt bewaren tussen 5-20°C. De volglazen deur is voorzien van UV werend, bruin getint, driedubbel glas voor extra isolatie, een lager energieverbruik en betere bescherming van wijn.

De B4318C is zeer stil, slechts 38dB, waardoor geluid tot een minimum is beperkt en uitgerust met energiezuinige compressortechnologie, trillingvrij gemonteerd om een zo stabiel mogelijk klimaat in je wijnkoelkast te creëren. De uitschuifbare beukenhouten lades en de blauwe ledverlichting geven een romantische touch aan je interieur.
De B4318C heeft 1 temperatuurzone en de hoogte van een kleine oven. Het luxe design, in combinatie met de optimale bescherming voor wijn, maakt deze kleine wijnkoelkast een van de populaire modellen van BODEGA43.

Prijs
€ 699,00

Inbouw wijnklimaatkast met 2 zones BODEGA43-25

De BODEGA43-25 is een compacte inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones uit het luxe segment. De schuiflades bewegen soepel over geleiderails en zijn gemaakt van blank gelakt mahonie hout, een sterke houtsoort waarmee BODEGA43 een warme uitstraling en open ruimte creëert voor een optimale interne luchtcirculatie. Een koolstoffilter beschermt je wijnen tegen eventuele ongewenste geuren.

Voor extra isolatie en energiebesparing is de volglazen deur voorzien van 3 dubbel bruin-grijs getint low energy glass waardoor je wijnen optimaal beschermd zijn tegen invallend licht.

De B4325 kan bijna naadloos worden ingebouwd in een luxe designkeuken. Hij wordt standaard geleverd met RVS handvat. En zwart handvat is als accessoire leverbaar.

Prijs
€ 1.299,00

B4328 Wijnklimaatkast

Deze smalle inbouw wijnkoelkast komt uit de luxe inbouwlijn van BODEGA43. Ook vrijstaand te gebruiken.
De B4328 is slechts 38 cm breed en beschikt over 2 temperatuurzones. Hij biedt plaats aan 28 flessen die je kunt verdelen over 5 uitschuifbare plateaus van blank gelakt Sapele hout (een soort van Mahonie). De blauwe side LED verlichting accentueert je wijnen op elk niveau vanaf de linker- en rechterzijde.
Voor extra isolatie en besparing van energie is de volglazen deur voorzien van 3 dubbel bruin-grijs getint glas dat voorzien is van een extra UV filter zodat invallend licht niet schadelijk is voor je wijnen.
Liever het scharnier aan de andere kant? Geen probleem, de BODEGA43-28 is leverbaar met het scharnier rechts en links.

De B4328 wordt standaard geleverd met RVS handvat. Een zwart handvat is als accessoire bij te bestellen.

Prijs
€ 999,00

Inbouw wijnklimaatkast met 2 zones BODEGA43-42

Zoek je een luxe inbouw wijnklimaatkast met een strakke vormgeving die jouw interieur een extra dimensie geeft, dan is de kans groot dat de BODEGA43-42 jouw droom in vervulling kan laten gaan. De B4342 heeft 2 temperatuurzones die je onafhankelijk van elkaar kunt instellen van 5-20 ºC.

De B4342 komt uit de inbouwlijn van BODEGA43 die is ontwikkeld om luxe uit te stralen. De schuifplateaus zijn gemaakt van blank gelakt mahonie hout, een sterke houtsoort waarmee BODEGA43 een warme uitstraling en open ruimte creëert voor een optimale interne luchtcirculatie. Door het gebruik van een inverter compressor hoor je de compressor van de BODEGA43-42 niet meer aanslaan. Het geluidsniveau is daardoor slechts 40dB. Toepassing van twee lagen Low Energy Glass beperkt het invallende licht tot een minimum.

De B4342 wordt standaard geleverd met RVS handgreep. Een zwarte handgreep is als accessoire leverbaar.

Prijs
€ 1.799,00

B43100 Wijnklimaatkast

De B43100 is het paradepaardje uit de luxe inbouwlijn van BODEGA43. Het is een echt eye-catcher die volledig integreerbaar is in keuken of interieur.
De BODEGA43-100 biedt plaats aan 100 flessen die je kunt verdelen over 2 volledig onafhankelijke temperatuurzones. Deze luxe uitvoering is uitgerust met blauwe side LED verlichting waardoor alle flessen vanaf de zijwanden zichtbaar worden geaccentueerd. Zo creëer je een extra luxe sfeer in je keuken en interieur. De schuifplateaus zijn gemaakt blank gelakt mahonie hout, en sterke houtsoort waarmee BODEGA43 een warme uitstraling en open ruimte creëert voor een optimale interne luchtcirculatie. Een koolstoffilter beschermt je wijnen tegen eventuele ongewenste geuren.

Door het gebruik van een energiezuinige invertor compressor hoor je de compressor van de BODEGA43-100 niet meer aanslaan. Daardoor heeft de B43100, ondanks de ruime inhoud, toch een geluidsniveau van slechts 41dB. De toepassing van twee lagen Low Energy Glass beperkt het invallende UV licht tot een minimum. Een 3e laag glas zorgt voor extra thermische isolatie.

Heb je veel afwijkende modellen flessen in je wijnverzameling? Geen probleem bij de B43100. De schapafstand is ruim voldoende om ook magnums en grotere formaten te bewaren.

De B43100 wordt standaard geleverd met RVS handvat. En zwart handvat is als accessoire als leverbaar.

Prijs
€ 2.399,00

B43145 Wijnklimaatkast

Witte wijn op 10 graden, rode wijn op 18 graden en champagne op 5 graden. In de BODEGA43-145 kan het allemaal tegelijk. De multifunctionele B43145 is namelijk voorzien van 3 temperatuurzones. Bovendien is hij zowel geschikt om in te bouwen als om vrijstaand te gebruiken.

Deze luxe uitvoering is voorzien van 7 plateaus blank gelakt mahonie hout die over geleiderails uitschuifbaar zijn. Elke zone is voorzien van sfeervolle blauwe LED verlichting. De zwarte volglazen deur is gemaakt van 3 dubbel bruin-grijs getint low energy glass, zodat invallend licht niet direct schadelijk is voor je wijnen.

Heb je veel afwijkende modellen flessen in je wijnverzameling? Geen probleem bij de B43145. De schapafstand is ruim voldoende om ook magnums en grotere formaten te bewaren.

De B43145 wordt standaard geleverd met RVS handvat. En zwart handvat is als accessoire leverbaar.

Prijs
€ 2.445,00