Over Prowines


Bent u op zoek naar die ene bijzondere wijn uit dat specifieke jaar? Hebt u als horecaondernemer behoefte aan een passend wijnadvies, optimaal afgestemd op uw gerechten? Of wilt u uw zakelijke relaties met iets originelers verrassen dan met een traditionele lunch of een jaarlijks kerstgeschenk?

Prowines heeft op al uw wijnvragen een antwoord. Met een ruime keus uit ons brede assortiment kwaliteitswijnen. Met wijn-/spijsadvies speciaal voor de horeca. En met wijncursussen, workshops, lezingen en proeverijen voor al uw gasten en relaties. Optimaal afgestemd op uw smaak, de gerechten en de gelegenheid. Op een door u gekozen locatie of daarbuiten. Maar altijd met liefde voor het vak en passie voor de producten die we bieden.

Arno Aartsen

“Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor heerlijk eten, mooie wijnen en verfijnde smaken. Mijn opleiding tot Sommelier/Gastheer was dan eigenlijk ook vanzelfsprekend en ik heb de kans gekregen deze in diverse topzaken in binnen- en buitenland in de praktijk te brengen. Maar ik wilde meer; meer weten, meer ontdekken, meer proeven van het vak. Vandaar dat ik naast mijn opleiding tot Vinoloog, het diploma Gastronomie heb behaald en sinds 1994 beschik over de SVH meestertitel ‘Wijnmeester’.

Trots ben ik echter vooral op het tot drie maal toe winnen van de Grand Prix de Saint Hubert; een blindproefwedstrijd waarin 10 wijnen blind geproefd worden en het zaak is om zoveel mogelijk in de wijn te herkennen, zoals herkomst, druivenras, producent en zelfs jaartal. Mijn grootste passie – en tevens specialiteit –  zijn overigens Portwijnen; daar kan ik tot vervelens toe over vertellen, echter zonder me daarin te beperken. Want het allermooiste van mijn vak is om een wijn te selecteren die een glimlach op iemands tovert en een blijk van herkenning oproept; in de thuissituatie, in een restaurant of tijdens een zakelijk meeting. Dat maakt dat ik dagelijks met een glimlach met mijn werk bezig ben, zonder dat het ooit verveelt.”

BEL 06 831 54 631 OF MAIL ONS EN INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN Neem contact op