Wijnhandel

Prowines biedt een ruim aanbod in zowel traditionele wijnen als verrassende nieuwkomers, in vrijwel elke smaak, uit elk land en elke prijsklasse. Maar of het nu gaat om een wijn van vijf euro de fles of honderd; we doen in ieder geval geen concessies als het gaat om kwaliteit, herkenbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding en blijven kritisch.

Een wijn moet volgens ons de nadrukkelijke X-factor hebben voordat wij hem opnemen in ons standaardassortiment. Maar ook daarbuiten leveren we graag en gaan we desgewenst voor u op zoek naar die ene bijzondere wijn. En omdat ons netwerk binnen de wijnhandel vrij groot is, kunnen we vrijwel alle wijnen leveren, zolang we achter de kwaliteit staan en het product voorradig is. Daarbij leveren we zowel aan particulieren als aan de horeca en het bedrijfsleven.

Levering
Bestelt u bij Prowines, dan wordt uw bestelling doorgaans op werkdagen binnen 36 uur geleverd. Is dat in de regio Brabant, dan leveren we in de meeste gevallen zelf. Daarbuiten hebben we een speciale distributeur in de arm genomen. En voor kleinere leveringen maken wij gebruik van de diensten van Vinologics, een transporteur gespecialiseerd in wijntransport. Ook dat is het gemak van bestellen bij Prowines.

Voor uitvoerige info omtrent alles wat met wijn te maken heeft is de site van http://wijdrinkenwijn.nl/ een echte aanrader. Dé online plek voor wijnliefhebbers!

 

Bel of mail ons als u specifiek ergens naar op zoek bent