Onlangs hebben wij een samenwerking opgestart met onze ervaren collega Michel van Tuil.
Michel geeft al tientallen jaren wijncursussen en is een vakbekwame docent die u op een gepassioneerde manier kennis bij brengt over de wonderlijke wereld van wijn. 

Met behulp van een duidelijk en gestructureerd cursusboek De Wijnwereld wordt u meegenomen op een reis door de wijnlanden van de hele wereld in 11 lesblokken van 3 uur. Het cursusboek De Wijnwereld is door de duidelijke indeling ook uitstekend te gebruiken als naslagwerk. De avonden worden ondersteund door Power Point presentaties. Er wordt geproefd met speciaal ontwikkelde proefformulieren. Over de lesstof zijn meerkeuzevragen, die betrekking hebben op de behandelde lesstof. De vragen bieden een goed houvast voor het landelijke examen (SDEN 3 niveau) dat door de Wijnacademie in Maarn wordt afgenomen. Prijs van de cursus € 595,- incl. cursusboek en 10 lesavonden. Examen kunt u doen bij de wijnacademie te Maarn.

Er zijn geen toelatingseisen voor deze cursus maar het is wel aan te raden om eerst de cursus Wijnoorkonde te volgen op SDEN 2 niveau.

Een werknemer van Prowines heeft de wijncursus als volgt ervaren: ''Michel heeft ontzettend veel verstand van wijn, de heerlijke hapjes die hij bij de wijnen serveert maakten de cursusavonden ontzettend leuk!''


Heeft u behoefte aan meer info of wilt u inschrijven, bekijk dan gerust de website https://drankenstudie.nl/home/ of mail naar: michel@drankenstudie.nl


SDEN 3

Geen toelatingseisen
11 lesavonden van 3 uur
Professionele powerpoint presentatie
10 kwaliteitswijnen per avond
Bijpassende hapjes
1 maart 2023 19:30 uur - 24 mei 2023 22:30 uur
595,00
Schrijf u in