Proeverijen

Wijnproeven is een vak apart en een vaardigheid op zich. En ‘echt’ proeven maakt wijn drinken pas echt tot een belevenis. Maar het is vooral ook het samenzijn dat telt. Of dat nu met vrienden is, of met collega’s of zakelijke relaties.   

Prowines laat u graag op een leuke en smakelijke manier kennismaken met de wijnwereld. Naast het proeven en beoordelen, komen ook de achtergronden van de wijnen, de druiven, wijnhuizen en wijnlanden aan bod. Dat alles volledig afgestemd op uw wensen, op een zelfgekozen of door ons geselecteerde locatie en in groepen van maximaal 10 personen. Ook organiseren wij zelf regelmatig proeverijen, dus houd onze agenda goed in de gaten.

Exclusieve voorjaars wijnproeverij 'Prowines'

Beste wijnliefhebber,

Als gewaardeerde fijnproever, nodigen we u graag uit voor onze jaarlijkse en befaamde voorjaarsproeverij. Deze vindt dit maal plaats in zowel Best als Bladel.  Zaterdag 2 juni van 14.00 tot 19.00 uur in Best, Industrieweg 122 en zondag 3 juni bij Restaurant Crijns in Bladel van 13.00 tot 17.00, Sniederslaan 121 in Bladel.

Kom proeven en genieten!
Ontdek onze nieuwe, betaalbare lente en zomerwijnen.  Vergeet daarnaast vooral ook niet te proeven van de prachtige nieuwe rosé's en mousserende wijnen die we voor u geselecteerd hebben. Onze vinologen staan uiteraard klaar om u van advies te voorzien. Alle ingrediënten kortom, om op informele wijze uw wijnselectie te maken en uw voorraad met interessante kortingen aan te vullen.

Geniet van een driegangendiner op topniveau!
Bij mooie wijn hoort ook heerlijk eten. Daarom bieden we u op zondag vanaf 17.30 uur een exclusief driegangenmenu aan voor € 39,50 per persoon (inclusief wijn, exclusief andere dranken) bij restaurant Crijns. U kunt volgens het ‘a la table d’hote’-principe gezellig aanschuiven, maar wilt u liever met een select gezelschap apart dineren dan is dat uiteraard ook mogelijk. We verzoeken u vriendelijk dit bij uw reservering aan te geven.

We hopen op mooi weer zodat we heerlijk buiten kunnen genieten in de prachtige tuin van restaurant Crijns.

Locatie, kosten en aanmelden

Op zaterdag  2 juni verwelkomen we u graag  in ons gezellige proeflokaal bij Prowines, Industrieweg 122 in Best en zondag 3 juni bij Restaurant Crijns, Sniederslaan 121 in Bladel (telefoon: 0497 33 89 46). Voor de proeverij vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon. Dit bedrag crediteren we bij een bestelling vanaf 12 flessen per persoon. Aanmelden voor zowel de proeverij als het diner, kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 83 15 46 31.

Graag tot ziens op de 2e- en of de 3e juni!

Inschrijfformulier

Inschrijving cursus of proeverij

Naam(*)
Vul hier alstublieft uw naam in?

Adres(*)
Vul hier alstublieft uw woonplaats in?

Postcode
Vul hier alstublieft uw postcode in?

Woonplaats(*)
Vul hier alstublieft uw woonplaats in?

E-mail(*)
Vul hier alstublieft uw e-mailadres in?

Telefoonnummer
Vul hier alstublieft uw telefoonnummer in?

Opmerking/vraag
Please let us know your message.

Cursus - Training - Workshop(*)

Invalid Input

Totaal
0.00

Betalen
0.00

Privacyverklaring(*)
Invalid Input