Proeverijen

Wijnproeven is een vak apart en een vaardigheid op zich. En ‘echt’ proeven maakt wijn drinken pas echt tot een belevenis. Maar het is vooral ook het samenzijn dat telt. Of dat nu met vrienden is, of met collega’s of zakelijke relaties.   

Prowines laat u graag op een leuke en smakelijke manier kennismaken met de wijnwereld. Naast het proeven en beoordelen, komen ook de achtergronden van de wijnen, de druiven, wijnhuizen en wijnlanden aan bod. Dat alles volledig afgestemd op uw wensen, op een zelfgekozen of door ons geselecteerde locatie en in groepen van maximaal 10 personen. Ook organiseren wij zelf regelmatig proeverijen, dus houd onze agenda goed in de gaten.

Port proeverij dinsdag 12 maart

Port is één van 's werelds meest gerespecteerde wijnen. Een versterkte wijn met een zeer rijke traditie die meer dan 300 jaar teruggaat.

Door de eeuwen heen heeft port zich ontwikkeled tot de weelderige, volle wijn zoals we die nu kennen. Variërend in stijl van vurige jonge Ruby tot satijnzachte oude Tawny en krachtige Vintage Port.

Dinsdag 12 maart nemen wij  u mee op reis naar de wonderlijke wereld van Port.

We proeven ongeveer 8 verschillende, heerlijke Portwijnen. U leert zo de belangrijkste verschillen tussen de types Port kennen,

Tevens leeert u alles over de geschiedenis, hoe en waar Port wordt gemaakt, serveeradviezen en tips over waar we deze heerlijke Port bij kunnen drinken.

 

We starten om 20.00 met een verfrissende Port cocktail en het duurt tot ongeveer 22.30

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, de prijs per persoon is €.32,50

Wilt u inschrijven mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0683154631

 

Exclusieve voorjaars wijnproeverij 'Prowines'

Zondag 19 mei

 

Beste wijnliefhebber,

Als gewaardeerde fijnproever, nodigen we u graag uit voor onze jaarlijkse en befaamde voorjaarsproeverij. Deze vindt dit maal plaats op zondag 19 mei in Boxtel bij voormalig restaurant de Ceulse Kaar, Eindhovenseweg 41.  U bent van harte welkom van 13.00 tot 17.00

Ontdek onze nieuwe, betaalbare lente en zomerwijnen.  Vergeet daarnaast vooral ook niet te proeven van de prachtige nieuwe rosé's en mousserende wijnen die we voor u geselecteerd hebben. Onze vinologen staan uiteraard klaar om u van advies te voorzien. Alle ingrediënten kortom, om op informele wijze uw wijnselectie te maken en uw voorraad met interessante kortingen aan te vullen.

Na de proeverij krijgt u de unieke kans om als één van de eerste al een keer bij voormalig restaurant de Ceulse Kaar te dineren ! 

Het restaurant is onlangs overgenomen door Martijn Coenen en Ayesta van Hoek.

Zij zijn al weken druk bezig de zaak in een nieuw modern jasje te steken, het niveau wat op te krikken om eind 2019 de deuren opnieuw te kunnen openen. 
Gedurende deze voorjaarsproeverij krijgt u een soort “sneak preview” van de vernieuwde keuken, gezellige gastvrijheid en prachtige zaak!

De Chef zal een prachtig drie gangen menu voor u samenstellen, geheel in het seizoen en zij geven u vast een klein voorproefje van de verbouwing!

De prijs voor dit mooie menu is €.39,50 inclusief wijn exclusief andere dranken.

We hopen op mooi weer zodat we heerlijk buiten kunnen genieten in de prachtige tuin van het restaurant.

Heeft u dieet wensen laat het ons dan weten.

Locatie, kosten en aanmelden

Op zondag 19 mei verwelkomen we u graag  bij het voormalige restaurant de Ceulse Kaar, Eindhovenseweg 41 te Boxtel. Voor de proeverij vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon. Dit bedrag crediteren we bij een bestelling vanaf 12 flessen per persoon. Aanmelden voor zowel de proeverij als het diner, kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 83 15 46 31.

Wij, samen met Martijn en Ayesta kijken uit naar uw komst op zondag de 19e mei.

Santé!

Inschrijfformulier

Inschrijving cursus of proeverij

Vul hier alstublieft uw naam in?
Vul hier alstublieft uw woonplaats in?
Vul hier alstublieft uw postcode in?
Vul hier alstublieft uw woonplaats in?
Vul hier alstublieft uw e-mailadres in?
Vul hier alstublieft uw telefoonnummer in?
Please let us know your message.
Invalid Input
0.00
Invalid Input